6/30/10

Atlantis otti taisteluvoiton
Atlantis ja PEPO kävivät sunnuntaina tiukan väännön Kakkosen sarjapisteistä. Isännät nappasivat lopulta rajun taistelun jälkeen pinnat maalein 1-0 (1-0).
PEPO aloitti ottelun pirteästi, mutta vähitellen myös Atlantis pääsi peliin mukaan. Hiukan ennen taukovihellystä nähtiin avausmaali, kun George Ekeh taiteili pallon Alan Arrudalle ja brassi sijoitti 16 rajalta pallon sisäsyrjällä tolpan viereen. Näin tauolle mentiin kotijohdossa 1-0.

Toisella jaksolla pelillisiä hienouksia ei hirveästi nähty, mutta kovaa taistelua sitäkin enemmän. Lappeenrantalaiset hakivat raivoisasti tasoitusta, ja loppua kohden paine Atlantiksen maalilla kasvoi. Viimeiset viisi minuuttia oli yhtä PEPOn myllytystä, mutta Maisara Khamaiseh oli ohittamaton. Punapaidat väänsivät suurella sydämellä loppuun saakka, ja näin pisteet jäivät Helsinkiin.

Atlantiksen kokoonpano: Maisara Khamaiseh, Pekka Repo, Tonton Moukoko, Alan Arruda, Kelechukwu Nnajiofor, George Ekeh (76. Andreas Biederman), John Samuel, Phillip Nduka, Lawrence Simeon, Sodiq Mustapha (69. Toni Kneip) ja Gabriel Itodo.